Rangjung Yeshe - Dharma Huis Amsterdam

Language flag

Blogs & Forums

Gomde Sangha Forum

Het doel van dit forum is een platvorm te formeren om zaken te delen die ons, de mensen die op de een of andere manier gelieerd zijn aan de activiteiten van de Shedrub Mandala Development, allemaal aangaan. De Shedrub Development Mandala omvat de kloosters in Nepal, Rangjung Yeshe Gomde en de beoefenings en studiegroepen over de hele wereld, de shedra, Tashi Delek, Karuna Workshops, Shenpen communiy services etc. Voel je alsjeblieft vrij om je ideeën te delen en daar plezier aan te beleven.

Blazingsplendor.com

Deze website beschrijft de herinneringen van Tulky Urgyen Rinpoche, en toont foto's en informatie die niet in het boek zijn opgenomen.

Blazing- Splendor.Blogspot.com

De doorlopende blogspot gelieerd aan de herinneringen van Tulku Urgyen Rinpoche. Er staan samenvattingen van het boek op en extra informatie over het boek evenals zeldzame foto's.

Dharmadictionary.net

Een uitmuntende bron voor diegenen die meer willen begrijpen over de Dharma. Specifiek toegespitst op vertalers.Chökling Tersar Foundation / Gomde USA Dit is de website voor het Rangjung Yeshe Gomde USA Retreat Center in Leggett, California. Je kunt hier informatie vinden over seminars, retraites en programma's op dit centrum, tevens kun je manieren aantreffen waarop je bij dit centrum betrokken kunt zijn.