Rangjung Yeshe - Dharma Huis Amsterdam

Websites van Leraren

Chokling Rinpoche’s website and Chokgyur Lingpa Foundation.

De Chokgyur Lingpa Foundation is opgericht in 2006 door Z.E Tsikey Chokling Rinpoche en zijn zoon Kyabgön Phakchok Rinpoche.

Phakchok Rinpoche

Phakchok Rinpoche staat aan het hoofd van de Taklung Kagyu Traditie. Hij staat aan het hoofd van een klooster in Chapagaon in de Kathmandu vallei en hij is het hoofd van het Riwoche klooster in de Tibetaanse regio Dokham.

Phakchok Rinpoche's Riwoche Tibetan Buddhist Temple

Deze Tibetaans Boeddhistische tempel is gelegen in Toronto, Ontario, Canada. De activiteiten zijn gericht op het bevorderen van het welijn van alle voelende wezens, d.m.v. het geven van onderricht, meditatie technieken, recitaties en andere middelen. Het onderricht in deze boeddistische tempel legt de nadruk op het Vajrayana Boeddhisme. Een unieke en effectieve collectie van leringen en beoefeningen die speciaal gericht zijn op deze tijd.

Shenpen Nepal

Rangjung Yeshe Shenpen is een liefdadigheids instelling geleid door Phakchok Rinpoche, die zich toelegt op het helpen van arme mensen in Nepal.

Tsoknyi Rinpoche

Pundatika is een organisatie zonder winstoogmerk die het spirituele en humanitaire werk van de Eerwaarde Tsoknyi Rinpoche ondersteund.

Tergar.org

Onder auspiciën van Yongey Mingyur Rinpoche een bekende Boeddhistische meditatie meester en bestseller auteur, biedt de Tergar gemeenschap van meditatie centra, een weekelijks programma van studie en meditatie, met regelmatige seminars over meditatie en de esentiele princiepes van het Tibetaans Boeddhisme.

Yongey.org

Yongey Boeddhistisch Centrum, onder leiding van Mingyur Rinpoche.

Shedrub Development Mandala

Shedrub Development Mandala, Internationale web-hub voor de activiteiten van Chökyi Nyima Rinpoche, Tsikey Chökling Rinpoche en Phakchok Rinpoche.