Rangjung Yeshe - Dharma Huis Amsterdam

Rangjung Yeshe Instituut Links

Rangjung Yeshe Foundation

Rangjung Yeshe Foundation steunt verscheidene projecten in de verschillende sectoren van Boeddhistiscs onderricht.

Ka-Nying Shedrub Ling Monastery, Nepal

Het Ka-Nying Shedrub Ling Klooster in Nepal is een van de grootste Tibetaanse kloosters in Nepal. Ka-Nying Shedrub Ling Klooster is een traditionele klooster waar een gemeenschap van 200 monniken zich wijden aan verschillende klooster activiteiten. Om de leer van Heer Boeddha voort te zetten, beweegt hun dagelijks leven rondom studie en beoefening. De belangrijkste lama's zijn Chökyi Nyima Rinpoche, Tsikey Chökling Rinpoche en Phakchok Rinpoche.

Rangjung Yeshe Publications

Rangjung Yeshe Publications wijdt zich aan het uitgeven van kwalitatief hoogwaardige vertalingen van authentieke Boeddhistische literatuur als aan commentaren van hedendaagse Boeddhistische meesters.

Wisdom & Medicine

Website gewijd aan deze unieke medische conferentie.

Monlam.org

Monlam.org is een service van Ka-Nying Shedrub Ling, een Boeddhistisch Klooster in de Kathmandu vallei in Nepal, gevestigd in 1976. Door middel van deze site kun je Boeddhische gebeden sponsoren om daarmee jezelf en anderen van dienst te zijn. Je donaties helpen monniken en nonnen die de gebeden uitvoeren en helpen aan de educatie van jonge Tibetaanse vluchtelingen.